Gammal och osynlig

Jaha, nu har jag varit på det beryktade discot, det vi nästan blev ovänner över tidigare i sommar, om ni minns. På söndagar har de halva priset på allt, så det brukar vara mycket folk. Det ligger på Öland, så det blev buss från Kalmar. Första halvan av kvällen var jättetrevlig, vi hade picknick i gräset, och sen träffade vi flera vi känner inne på stället, inkl syster T. Hon var nykter och körde, alltså for hon hem vid 21-tiden, vilket var vad jag också skulle ha velat. Vid 22 var jag så trött på alltihop, och då var det "bara" 4,5 timmar till bussen gick hem.....Suck. Det var så konstig stämning, mycket yngre människor, men det brukar inte störa att det är blandade åldrar. Men jag har nog aldrig känt mig så gammal och osynlig som igår. När rika typer på 22 år med bakåtslickat hår häver sig före en i baren och beställer in flera flaskor champagne, och tittar på en som om de överhuvudtaget inte ser en...jag fick en stark lust att knyckla till hans ansikte, eller åtminstone förstöra frisyren.

Usch, nej nog om det dryga stället. Idag har jag av förklarliga skäl varit lite trött i ögat, la mig vid 4-hugget i morse. Trots detta drog jag igång värsta städlistan, så nu är det ganska fint här efter fixet i rummen och allt. Så skönt att ha röjt ut precis alla skåp och lådor, slängt och fått iordning. Barnen är ute och springer, så snart blir det dusch och mat för dem.

Ok, jag sa att det var nog om det dryga stället, men ni måste höra den här: Vi tre, jag, L och J sitter och pratar på uteserveringen, då sticker en ung man fram näsan och säger:
-Sitter ni här alldeles själva?
Varpå L och jag svarar i kör:
- Nejdå, vi är tre stycken.
Killen:
-Ni som är så gamla borde inte svara så.
Jag:
-Du som är så ung borde inte använda så slitna öppningsrepliker!
Det hela slutade med att han frågade om vi inte skulle med upp på rummet för en stänkare, ett erbjudande som vi sa tack, men nej tack till! Ha ha!!

Lite trötter

Huga, så trött jag känner mig helt plötsligt. Skulle kunna falla ner och sova nu på fläcken. Jag har förvisso hållit igång med fortsatt slängande av saker och fixande i R:s rum, plus en resa till Blekinge med familjen. Maken spelade i någon form av jippo-match med sitt gamla juniorlag. Han var uppspelt som inför en klassträff när vi åkte, och det förstår jag, han umgicks verkligen jämt med de här killarna, och nu var det många år sen sist. Jag pratade också med lite folk som jag inte träffat på länge, men det var ganska lång tid att vara 4-5 timmar på en idrottsplats med icke-fotbolls-intresserade barn. Nu har de fått kvällsmat och ser en film om tigrar, och jag är som sagt bara trött.

Maken spelar poker, så jag ska bara ligga på soffan och se film i kväll. Nu orkar jag inte skriva mer, ha ha.

Tors-fre i juli

Oj, vilka dagar! I går var en kanondag med sol och bad utan små badbyxkorvar att räta ut och utan några att badövervaka! Sedan den omtalade beachvolleyn, tyvärr råkade jag stiga på något vasst och kunde inte spela...Det blev fulla lag ändå! Jag gottade mig i solen bredvid planen och tog kort med olika kameror. Dusch, pizza och gott att dricka på syster T:s gård. Ett under att vi tog oss helskinnade på cykel till konserten, mycket skrattiga! Och sen....

...var det Lasse som gällde! Vilken underbar spelning! Vi stod precis lagom långt fram, jag vill gärna se bra, inga små prickar långt borta. Otrolig allsång från hela publiken på många låtar, jag tror Lasse själv var lite rörd. Konstigt det där med konsert, det är både en kollektiv grej, alla sjunger med och jublar på samma ställen osv, men också så enskilt för alla har olika minnen och känslor för olika sånger. Härligt iaf.

Så till dagens härj. Vi vaknade hyfsat utsövda och hämtade barn. Direkt in till stan och hämtade två sköldpaddor, som R har blivit lovad att få. De djuren var betydligt större än jag hade tänkt mig...Okej, precis när hela familjen dundrar in hemma med akvarium som ska tvättas, grus som ska sköljas och två små bepansrade monster i en röd plastlåda, då ringer min gamla klasskompis P och annonserar att han är hos mig om en kvart med sin lilla dotter!! Det var bara att välkomna in på 4H-gården och sätta på kaffet!
Senare under dagen blev det någon form av kedjereaktion på akvariets ankomst och plötsligt har vi varit på IKEA och ska göra om på ungarnas rum! Mitt i allt detta dyker syster T upp, och jag har utlovat hjälp med musikbränning..Hjälp, jo jag tackar jag, hon fick leta i datorn helt på egen hand. Ska dock bränna åt henne i morgon. Gud, nu vet ni mer än ni ville om tors-fre. Just det, vi hittade en till av våra stolar på fyndet! HA!

Allmänt om sommaren

Jag har verkligen en underbar sommar!! Vill inte att den någonsin ska ta slut. Solen gör ju sitt till för den goda stämningen, det inser jag. Även om man intalar sig att man ska ta tillvara på stunderna, hur vädret än blir, så är det inte lika charmigt att kvällsbada, ta ett glas vin på uteservering eller grilla när regnet strilar ner...;)

Idag fick jag t ex min vilja igenom, vi åkte till stranden, hämtade upp halvdagsarbetande make och köpte med oss lunch. Syster T var där, och när man och barn åkt hem efter några timmar fick jag låna hennes dusch innan det var dags att sitta på uteserveringen (där vi satt igen). Fick samtidigt lite Lasse-känsla då vi avnjöt några livelåtar från DVD:n.

L, J, E och jag satt alltså i eftermiddagssolen, drack vindrinkar, åt nachos och blev lite fnittriga. Det var mysigt, och sen cyklade jag hem. Pasta, kvällsdopp, Bröderna Lejonhjärta och Happy Gilmore. En film så dålig att den är småkul. Hade dock behövts ett större antal vindrinkar för att tycka att den var bra! :)

I morgon är det dags för strandliv, beachvolley ( som jag eg tycker är sådär kul, men jag gillar att skriva att jag ska göra det, låter somrigt och aktivt liksom) och sen Lassekonsert!! Som sagt-recension kommer! Godnatt!

Feeling hot hot hot

Vad det är varmt idag! Jag svettas redan, och till råga på allt har jag barn som inte vill till stranden. Ska nog tvinga igenom ett par timmar iaf...R kanske kan leka hos grannen om de är hemma, det är det han vill i vilket fall. Vi får se hur det blir, ska ringa och se om någon jag känner finns på någon strand jag känner till! ;)

Roman/bubblor

Alltså: man kan läsa vuxen känslofylld roman eller fastna i fånigt bubbelspel på datorn och bli förbannad för att inte blå kula dyker upp när det kunde ha räddat upp hela spelet..

Inga mord!!

Det var härligt med en riktig stranddag igen! Det har ju inte blivit så många den här sommaren...;) Jo, men det var några dagar sen, och idag var vi många i strandgänget. Det är kul med många tycker jag, och flera timmar att prata på. Plus att man måste äta och dricka nästan hela tiden, det är hårt jobb att få i sig sin matsäck på rätt sätt. Glass som inhandlas måste räknas in också. Tufft som sagt, he he.

Stackars maken, som tillbringat dagen på kontoret, fick ligga på ett täcke i trädgården med mig bredvid sig, en stor kaffe och ett korsord när han kom hem. Gud vad katten gnäller, vad vill han? Inte bli klappad iaf, det är ett som är säkert.

Måste säga att jag är patetiskt besviken över att Morden i Midsumer utgick till förmån för DN-galan. Hade verkligen sett fram emot ett par, tre, fyra mord i småtrevlig miljö. Baah. Får nu hålla till godo med den känsloöverfyllda romanen Vuxenliv av Åsa Lundegård. Huvudpersonen tänker så mycket på livet att man blir trött i huvudet.

Snart, snart är det Lasse-konsert!! På torsdag är det dags, och nu har jag kollat spellistan - den ser mycket mycket bra ut! Recension kommer på fredag!

Yatzy i sommarkväll

Vilken gosig sommarkväll vi fick till sist. Dagen har ju varit blandad, vädermässigt, så lilla E och jag har hållit till runt huset. R har varit borta hos kompisar (sover hos dem i natt i en husvagn...) och stackars maken har fått börja jobba en vecka för tidigt. Hade faktiskt stora planer på att baka bullar när det var så regnigt, men sen blev det varmare och varmare och en ugn på det kändes inte som det rätta valet.

Jag var sugen på att göra något i kväll, men vi insåg att vi inte skulle komma bort från huset, och det var lite sent att ringa hit några. Till slut blev det grill, lite rödvin och yatzy i den ljumma skymningen. Inte helt fel måste jag säga. Mysigt att bara ha ett barn en liten stund.

En gammal kompis kom förbi med sambo och 5-månaders bebis. På besök hos föräldrarna en vecka. Det var kul att prata lite och få se den lille!
I natt hade jag svårt att sova, så jag ska se om jag kan fånga sömnen nu. I morgon verkar alla vilja till stranden, hoppas vi kan enas om vart vi ska ses! ;) Godnatt!

Bröllopsdag

Idag har maken och jag bröllopsdag. Vi firade genom att hänga på låset till rean i ett par affärer som öppnade 10.00 idag. Det blev några fynd, särskilt han hittade mycket som går att använda i höst också! Själv köpte jag jeans och top från Esprit och tre halternecklinnen i olika färger. Mycket nöjd.

Sen slog makens baksmälla till och jag har handlat, lagat mat och varit på bryggan med ungar och plastdjur. Nu ska jag sätta mig i bikini på altanen en stund, sen tror jag att jag ska åka ut till L ett tag och prata och gosa med lilla L!

Rumor has it

Inte fullt så trött på dem efter förra inlägget. De lugnade liksom ner sig när de kom hem hit. Just nu blir det nog ett litet sjå att få tyst inne i R:s rum där han själv, lilla E och kompis F ligger och ska sova.

Har känt mig lite konstig idag, småyr och svårt för att andas. Syster T o A föreslog graviditet, men det är nog inte fallet. Lite klibbig värme bara. Fick middag hos föräldrarna som utlovat, grillad lax som var mkt god! Sen har vi slappat och tittat på film med J Aniston och K Costner, Rumor has it. Annorlunda tema o rätt småtrevlig.

Om kidsen bara kunde somna nu, så ska jag också göra det. Genomströmning av luft i sovrummet kommer att behövas...

Trött på barn

Är just nu seriöst trött på mina barn. R har inte gjort annat än klagat och varit negativ idag, och den lille skriker när han pratar så jag blir helt tokig. Morgonen var bra, för då var jag själv ute på morgonpromenad och bad. Sen blev det en kort runda till stan, alla mina krämer (dag, natt, rengöring) var slut.

Sommarens kortaste strandvistelse var sedan ett faktum när vi åkte över till östra Öland och fick vara där 1,5 timme innan åskskurarna var över oss. Hann iaf prata lite m J, som redan var där. Barnen, som redan från börjat klagat högljutt över att vi var tvungna att åka hemifrån, jublade över regnet. Suck.

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. I går var det mysigt med eftermiddagsfilm i regnet, men idag hade jag helst varit ute...Får väl läsa lite. Ska se om jag kan hitta någon som vill komma hit lite i kväll och sällskapa mig om maken ska ut med grabbarna. Nu pratar han i telefon och bestämmer något med någon, aha det var min mamma. Middag där kl 18.00, det låter bra.

Home again

Tillbaka! Oj vad semestrar går fort, iaf när man ser tillbaka. Jag har haft en underbar vecka i vårt grannland! Solen har bara strålat hela tiden, och vi har umgåtts med makens övervägande trevliga släktingar. Först tog vi ett par dar själva med mina föräldrar och åkte till Bonbonland för att åka karusell och äta karamell..;) Det var kul, hela min lilla familj älskar att åka olika saker på tivoli. Sen bar det av till släktträffen som äger rum vartannat år på en lägergård på Själlands västkust. Jag har världens roligaste svågrar, och maken har många kusiner som är kul att umgås med också, och lite småkusiner och sysslingar för ungarna att leka med! Tältet höll måttet för en vecka också!

I går kväll tog vi vårt pick och pack och körde hem. Idag regnar det, vilken timing! Vi har slappat, packat upp, tvättat lite, sett Zorro II som matiné (hemma i soffan alltså) och kört en runda till ikea för att leta efter våra stolar. Inget resultat. Har också varit runt och tackat våra snälla djurvakter med lite vin.

Det var skönt att sätta sig lite vid datorn, nu när man har levt borta från alla apparater ett tag. Oj, nu ser jag att en del av våra prylar står utanför förrådet i regnet...bäst att gå och ta in dem. Inte van vid att det kommer blött uppifrån!

Sista innan semestern

Paaaacka en väääska...Ha ha, det tyckte enbart syster T var roligt. Det är iaf det jag har hållit på med av o till idag. Det har blivit sol o bad också som tur är eftersom det är varmt och skönt! Nu ska jag snart duscha och ta på mig något som inte är nedpackat och åka till stan. Liten träff med några av jobbarkompisarna hägrar. Har inte bestämt mig för cykel eller bil än.

Vi får se om det blir något mer skrivet här ikväll, annars är det uppehåll i bloggandet ett tag. Semesterstängt helt enkelt! Ha det bra!  // Hellen

Japp, det blev utflykt

Jag åkte till stranden med familjen Surbagge, dvs min egen. Det dåliga humöret dominerade bilen på väg dit, men sen blev iaf barnen gladare av bad och studsmatta. Efter lur, kaffe och mintkex tinade även maken.

L var här en sväng på fika i kvällssolen, det var trevligt. Jag har strukit (konstig böjning) de flesta kläder som ska med till Danmark. I morgon ska jag packa seriöst, och göra fint här, och gå ut och äta med några från jobbet.

Okej, jag vet att många undrar; ja, vi var på IKEA idag också! Beskedet om våra resterande tre stolar, som igår var att de dyker upp under veckan, hade nu ändrats till; "Det kan ta några månader". GAAAH! Ska vi leva med fyra gamla trästolar, en snygg skinnstol och klappstolen Jeff fram till höstlovet?? Spännande fortsättning följer.

Just det, jag har sett minst halva Allsången och hela Midsumer i kväll! Är inte tre mord lite för dåligt för att vara de delarna av England? ;) Natti

Liiiten utflykt, snälla

Hello! Nu är jag nästan färdig med boken, vilket är bra, för jag är sugen på att börja på en annan som jag har fått av E. En spricka i kristallen  av Cecilia von Krusenstjerna. Idag vill jag verkligen åka iväg på någon form av liten utflykt. Vädret är halvdant men varmt, så jag har packat fikakorg (he he) och badkläder. Vi åker en sväng så att jag får, som maken säger, lugn i själen. Man kan alltid bada och dricka kaffe!




Möte med sekten

He he, nu har vår mystiska tjejsekt haft möte under månen. Det var trevligt och laxen blev god. Mumsig efterrätt hos vår medlem nr 4 L. Festen i lördags måste ha varit precis så lyckad som jag minns den, för den var ett stort samtalsämne under kvällen. Jag gjorde faktiskt tappra försök att byta ämne ett par gånger för medlem nr 3 E var ju inte med i lördags kväll. Lilla A suger musten ur henne, och det kan man verkligen förstå.

Som ett litet tillägg i den spännande berättelsen om våra möbler kan jag berätta att maken åkte till den stora affären en gång till i em, för han såg på nätet att våra stolar hade kommit in. Det hade de inte alls, men han gick förbi fyndet och där stod en av dem!! Till nedsatt pris med 400 kr. Så trippen blev rätt bra ändå, och köket ser ännu lustigare ut, med en fin stol, plus att vi har den svarta klappstolen Jeff i en hörna.

Nu är det väl ändå läggdags, jag har hängt en tvätt och min bok är sorgligt försummad. Vilket iofs betyder att den inte är så bra, för annars plöjer jag snabbt. See U, godnatt!

Nytt köksbord

Nu har vi varit och köpt vårt nya köksbord på IKEA. Hängde på låset för att inga andra skulle ta det för oss. Leveransen av stolarna hade tydligen inte gått lika fort, så vi får återkomma. Annorlunda utseende i köket nu, snyggt bord +gamla fula stolar! Vårt gamla bord inhandlades faktiskt på ikea när jag flyttade hemifrån en gång i tiden, så det förtjänade att få vila lite nu i vårt förråd. Nej, jag tänker inte säga vilket år det var.

Jag har varit lite matt och småirriterad idag, när det inte blev något av med stranddagen. Vädret går fram o tillbaka, men varmt är det ju. Var ute och gick ordentligt långt i morse, därav mattheten?

Jag får se vad jag ska fylla em med, i kväll ska jag grilla lite hos grannen med den mystiska tjejgrupp som träffas ett par gånger om året. En blandning av folk som känner varandra lite korsvis och av olika anledningar. Laxen är min lott, och den är införskaffad!

Tror att jag ska skriva några packlistor, vi ska ju till Danmark på torsdag. Plus att sången till svärmors 60-årsfest måste bli klar! Nu ska jag gå ner och se om bordet är byggt!

Tennisveckan i Båstad?

Här sitter vad som är kvar av mig efter en väldigt rolig helg med mycket gott att äta och dricka plus inte så mycket sova...Jag blev mot all förmodan klar med förberedelserna i fredags, J och jag dukade och maten blev klar. På eftermiddagen for vi ner till Stuvenäs Gästgiveri och checkade in. Bubbel och jordgubbar på rummet minsann! Vi utnyttjade allt i weekendpaketet och fikade, använde morgonrockarna och åt god trerättersmiddag på kvällen. Pappa höll ett bra tal om företagets 25 år! Avslutade med en kall GT framåt natten med Göte och co, för gin är medicin fick vi veta, ha!

I går var det då dags att vara idrottslärare för våra vänner och sätta dem i rörelse. Kl 12.00 var det samling och lagindelning. 25 pers hade vi dragit ihop, det var kul! Orientering 6 km i värmen...sen slängde vi in lunch med räkbaguette, kalla öl och vatten, det behövdes! Simstafett till folkets jubel och avslutning med två timmars beachvolley!

Vår festlokal låg ett bollkast från planen, så vi duschade där och sen var det middag och party! Vi hade haft lite tankar på att folk kanske skulle vara så trötta så att festen blev avslagen, men nejdå nejdå! Vi dansade natten lång och avslutade med nattbad, hemma vid 3.30. Följdaktligen är jag en liten smula trött idag. J och jag har städat 2,5 h också...Nu ska jag försöka ge kroppen lite konstgjord andning med hjälp av kaffe och ett bad!

Svettig i pannan

Svettig i hårfästet hade varit svalt i jämförelse med hur varm jag är. Har precis avslutat dammsugning av övervåning. Svärfar kommer i morgon för att umgås med sina barnbarn några dagar och låta oss vuxna partaja i fred, ha ha! Annars har dagen fortgått och gör fortfarande med förberedelser inför lördagens idrottsevenemang. Lokalen har inspekterats, lag har gjorts upp och inhandling på axfood -storgross har klarats av.

Mina listor vet inga slut med pengar, saker som ska med, olika väskor som ska packas till fredagsöversovning och lördagsfest, mat som ska lagas, förvaras och fraktas...Men kul ska det bli!! Nu undrar maken varför dammsugaren tystnat, för om jag är klar kan jag ju också hacka lök el dylikt..hmm. Jag är inte irriterad på honom längre, vi är i fas nu!

Hörs på söndag!


En mycket bra dag

Mycket positivare nu, även om det är lite mycket på listan. He he. Som om det inte var nog med rolighet på en helg att ordna en heldagsfest för sina vänner, så har föräldrarna bjudit oss på hotell med trerättersmiddag och övernattning på fredag!! Självklart vill vi vara med på det också, så här gäller jätteplanering. Typ bestämma kläder och stryka dem redan i morgon, fixa allt som går till idrottsdagen tors-fre fm. Måste kolla barnvakten också. Han brukar/brukade läsa den här bloggen, och i så fall så är han totalt uppdaterad på vad som gäller!

Idag har jag haft en helt underbar dag. Helt spontant och otippat tömmer maken den stora flaskan som vi sparar pengar i på morgonen. "Jaha, det räcker ju för att åka till Ölands Djurpark" säger han. Och barnen jublar vilt. "Tyvärr räcker det inte till mamma" säger han sen. Då tyckte barnen mycket synd om mig, men sen jag övertygat dem om att jag skulle få lika trevligt på stranden med moster var de glada igen. Ja, sen drog de till djurparken och jag fick en hel dag för mig själv! Cyklade till stranden i stan, mötte upp syster T m vän A. Sol o bad, sen dusch och piff. E hämtade upp mig för L:s födelsedagskalas i stugan. Jättetrevlig em o kväll i den närmast tropiska värmen. Skuggan var perfekt. Mat o vin o många vänner = en bra kväll. Och nu gick Frankrike vidare i VM också. En bra dag, nu ska jag lägga mig i min varma säng och försöka sova.

Negativ make

Nu blev jag plötsligt lite nedstämd, jag som var så glad nyss och tyckte att sommaren är så bra. Vi ska ha en sk idrottsdag med fest på lördag, den har varit planerad i två omgångar innan i olika skepnader men nu ska den bli av. Jag och maken anordnar ihop med J o F. Vi har haft planeringsmöten, jag har sagt allt till maken ang folk, priser på lokal och vilken mat vi ska ha osv. Nu plötsligt när det är tre dagar kvar så är det som att han vaknar upp och börjar titta på listan, "va, är det bara så här några som kommer, va, är lokalen så dyr, va, ska jag fixa den här maten?" Jättenegativ, och då dras jag med direkt. Jag som alltid är nervös med pengar om det ska räcka så att det blir bra och roligt. Precis som att jag aldrig nämnt ett ord om detta för honom och nu drar jag med honom in i något okänt. Hmmpf.

Förresten är det märkligt hur få som anstränger sig för att komma på såna här grejer. Jag skulle ha fixat barnvakt för flera månader sen om någon annan hade ordnat fest. När man har så lång tid på sig menar jag.

Nej, jag får rycka upp mig. Vi ska ha festen och det ska visst bli roligt. Så de så.

Ormen är lös!!

Hej hej! Inte ett ord om discon å sånt idag. Jag vaknade med en oförtjänt huvudvärk som iofs antagligen härstammade från vätskebrist igår på stranden. Drack ju bara något glas vin till laxen igår kväll! Några stora vattenglas och ett litet i-b-u-m-e-t-i-n piller avhjälpte det hela.

Väninnan K och jag köpte en riktigt fin present till L, jag är så nöjd. Kan inte riktigt beskriva den här, men senare kanske....Sen blev det Öland med la famiglia och just L o lilla L. Den rätta strandkänslan ville dock inte infinna sig, så det blev bara 3 h. Vi hann dock med ett litet intermezzo med en orm som hade krupit in i någons väska på stranden och sedan kröp ut igen. Alla runt omkring tjöt och sprang undan, utom vår R som går fram till ormen och högt konstaterar: "det är ju bara en snok". Gaah. Snoken blev sedermera infångad i håv och förpassad till skogen.

Ingen som bor här i Kalmar har kunnat undgå att IKEA har kommit. Maken och jag gjorde en synnerligen misslyckad utflykt dit i em. Varken köksbord eller stolar fanns inne, så vi kom hem med lite förvaringsboxar och ett gigantpack gröna sugrör. ;)

Föräldrarna har återvänt från norra Sverige och åt lite varma mackor hos oss i kväll. Trevligt att se dem igen. Jag påbörjade Bröderna Lejonhjärta som kvällsläsning för ungarna, och sen såg maken och jag Hitch. That´s my day folks! Godnatt!


Högstadiebrudar???

Ja, hur löste sig mitt lilla dilemma med discokvällen? Jo, givetvis fixade jag inte alls till det innan jag gick och la mig, utan sov dåligt och gick igenom tusen gånger i huvudet hur jag skulle säga. Att påstå att saker förstoras upp 4 på morgonen är väl ingen överdrift....

Hade dock bestämt mig för att inte hänga med utan grilla med E o J. I morse gick jag o maken morgonpromenad o badade vid bryggan, ungarna badade och fiskade. Sen ringde jag syster T. Hon o A var inte heller sugna på söndagsdisco längre. Ringde grannen (vars man skulle ha hämtat mitt i natten), hon var inte heller på G. Ok, inget att göra åt då eller hur, hmm. Jag ringde J, inget svar. Skickade sms, inget svar. Nåväl, vi åkte till stranden och var där hela dagen. Fick svar sent omsider att hon var besviken och kände sig sårad och hur kunde jag efter förra sommaren. Då tröttnade jag på alltihop och skrev tillbaka att hon förstorade allt och att hon skulle släppa det. Fatta att allt det här rör sig om en utekväll!!! Helt sjukt. E o J kom iaf, och vi hade en jättemysig grillkväll.

Det är så grymt irriterande att vara osams med en kompis. Jag får se om jag ringer henne i morgon. Går vi på högstadiet eller? Ska iaf köpa födelsedagspresent till L. Hoppas på sol också.


Jag är en mespropp som mår dåligt

Oj, så dålig jag har varit på att skriva de senaste dagarna. Det blir lätt så när vädret är fint och man är ute mycket. Just nu sitter jag här med ont i magen. Jag har ställt till det för mig, på ett mysko sätt som ingen annan skulle tycka var någon big deal. I torsdags var vi ute på lokal med några kompisar, och under kvällens lopp så pratar vi lite löst om att åka på ett disco nu på söndag. Det är lite speciellt med just detta disco, och just den här personen som var med. Vi var verkligen ovänner förra sommaren om just detta att jag inte följde med, jag som nästan aldrig är ovän med någon. Dumt nog så förträngde jag att vi pratat om det, och bestämmer grillning med E m familj just i morgon kväll. Nu ringde J och sa att den här gången ballar jag väl inte ur, nu ska vi åka. Jag min mespropp kan inte säga direkt att jag inte är sugen, utan halar ut på det och nu går jag här och mår dåligt. Blä! Suck, hon är verkligen en av mina bästa vänner, så jag fattar inte varför detta ska vara så infekterat. En sketen utekväll.

I övrigt har veckan varit somrig och härlig, vi har varit på stranden och i går kväll åkte vi och tältade på Öland. Det var så härligt att vakna i tältet och gå ut på sandstranden i morgonsol. Frukost på filten! Följdaktligen har jag varit väldigt tillfreds och glad ända tills nu ikväll. Jag måste reda upp det nu med en gång, annars kan jag inte sova.


RSS 2.0