Tisdag 27 juni

Ja, det blev ju jättetrevligt att träffa de gamla studentvännerna! De var sig nästan alldeles lika, och det var lättpratat och lättskrattat.

Precis innan vi gick på sommarlov bestämde vi i arbetslaget en tid och plats för de som ville träffas och fika. Det var idag, kl 12.00 på Larmtorget. Jag hade en hel del ärenden ändå, så det hade inte varit någon större tidsförlust om ingen hade varit där. Men det var det. Vi blev 7 stycken som gick på Skafferiet och pratade och drack kaffe/åt mat. Sen for jag runt som en tok till bibblan, återvinning, Obs och Statoil.

Vår tv-box har kommit, maken är glad. Eller, han var glad ända tills det inte funkade alls. Sen var det telefonkö som gällde, och nu är det felsökning, suck.

Nu ska jag se vilka kläder som gäller för födelsedagskalas i E:s trädgård. Lite underligt väder idag, både kvavt och blåsigt. Jag ska hur som helst ta med mig hela skörden av kvarglömda saker sen midsommar, nu ska jag bli av med det!

Maken är superpappan idag och gör pilbågar och stenyxor till ungarna. De har varit indianer el grottmänniskor hela dagen. Lilla E:s söta, vita mekaniska kanin som han fick i julklapp hoppade intet ont anande över gräsmattan när den fick en pil i sidan...:) See U

De tre haven

Vilken härlig stranddag! Tur att vi hade lovat barnen att om solen sken så var det Öland och vår favvostrand "De tre haven" . Åkte dit tidigt för att vara oss, så vi fick en heldag. Föräldrarna kom upp också, mysigt.

Sommarmiddag blev det också, lax och nypotatis med jordgubbar t efterrätt. Nu har jag lite ont i magen iofs, men det ska väl gå över. Usch, jag måste ta itu med disken. I morgon kommer gamla studiekompisar och hälsar på, så det får väl se lite snyggt ut. Det ska bli skoj att träffas, det var över 4 år sen nu. Rabarber/jordgubbspaj blir bra fika.

England vidare i den lilla fotbollsturneringen som pågår i Tyskland. Det är bra, jag hejar på dem i brist på svenskt lag. Funderade på att tälta i kväll, just nu känns det skönt att vi skippade det...får bli tältkväll senare i veckan!


Småtrött midsommarfirare

En ganska trött midsommardag lider mot kväll. Jag sov sista kvarten av Tysklandsmatchen, det kändes verkligen så kört. Rättvist, men trist. Elak, flinande domare som var på tyskarnas sida, hmmpf.

Igår var det ju midsommarafton, och alla som var bjudna kom, vilket betydde 37 personer till slut! Makens bror T dök också upp, vilket var skoj. Allt flöt på och eftersom vädret var så bra var vi ute hela tiden, det var först framåt 22-tiden på kvällen efter grillningen som barnen samlades framför tv:n. Perfekt!

Vi hade som vanligt knytis, så bara för att vi är hos oss betyder ju inte det att jag ska fixa och dona med allt. I år kände jag nog iaf att det blev mycket spring, hämtande av grejer, fix i köket osv. Jag får faktiskt helt skylla mig själv, det är ingen som kräver ngt, men plötsligt kom jag på att jag inte hade suttit ner och pratat med folk på flera timmar. Det får jag skärpa till mig med nästa år, ta det lugnt och inte förekomma hela tiden. Någon annan hade ju satt på kaffe om jag inte hade gjort det!

I övrigt var det skoj, vi fick lite dans också framåt natten. Grannarna var dock hemma iår, så efter 12 flyttade vi in. Syster T lite deppig, vi gick nattlig promenad. Hoppas att det löser sig.

Nu ska jag se om det inte kan bli lite kvällsmat till barnen och tidig läggning. De leker bra, så de får väl hållas en stund till. Jag håller tummarna för fint väder i morgon, vill åka till Öland och sola!

Glad midsommar!

Den som överhuvudtaget funderar på att ge mina barn en enda pryl till inom de närmaste månaderna tänker jag klippa till! ;) Det finns verkligen hur mycket saker som helst att plocka iordning. Nu har jag kommit till det kvällsstadie i min arbetsdag där faktiskt de där sista sakerna måste göras. Nu får inga barn vara på övervåningen längre, he he. Åtminstone inte deras kompisar.

Känner mig rätt nöjd i övrigt. Altanerna är sopade och jag har lånat ihop bord, stolar och grillar. Den hemska inhandlingen ( som höll på att sluta i tårar redan på parkeringen, för det fanns nästan inga platser) är avklarad och godispåsarna till barnen är tillverkade.

Maken, som har lyst med sin frånvaro den här veckan, har iaf styrt upp lite alkohol från Tyskland som bör anlända snart. Ja, om nu bara solen vill göra sitt i morgon, så tror jag att vi kan få en riktigt trevlig och gemytlig midsommarafton! Hoppas på rolig, varm och underbar också! :)

Ha det bra i morgon, jag rapporterar på lördag!

Paralyserad av molnen

Jag går här och kan liksom inte riktigt ta mig för något. Har egentligen långa listor inför morgondagen, men jag blev förlamad av moln, regn och tungt huvud på morgonen. Jag förstår inte hur jag kan gå från att stiga upp 05.45 och vara hyfsat pigg till att vara halvdöd när jag blir tvingad att köra maken till jobbet 07.30, på bara en vecka? Semestern drar ner mig, ha ha. Allvarligt talat så är det en knivig avvägning att städa i det här huset. Tidsmässigt alltså, eftersom gästerna kommer kl 11.00 i morgon, så går det inte att städa för tidigt, då drar barnen fram sakerna igen, och smutsar ner toaletterna. ;)

Vad jag måste göra nu är att kolla vad jag faktiskt kan avverka på fm - typ vika tvätten och lägga in kläder i garderober, åka och handla. Midsommarhandlingen är en stor fasa, för jag är katastrofalt dålig på att avgöra hur mycket man ska ha av allt. Jag menar, 34 personer och nypotatis???Som dessutom ska räcka till ett par käcka potatissallader till kvällen.

Slut på beklagandet, jag kör igång! Rapporterar senare hur långt jag har kommit. Bra är iaf Lalehs album som jag lyssnar på just nu!

Jordgubbar i kvällssol

Dagens sommarbild, både att spara i hjärnan och faktiskt i min kamera, är kvällen när solen kom fram och lilla E och jag åt jordgubbar med mjölk på altanen. Mmmm..

Fönsterputs och ösregn

Någon Beckhamdokumentär blev det inte. Vi åt istället. Mamsen hade gjort jättegoda pajer, och så lite rödvin till det. Förutom pappa, som lugnt och stillsamt lyckades välta ut hela sitt glas innan han ens hunnit smaka..Det fick bli en öl. Sen pallade vi upp oss framför skärmen i diverse stolar. Första halvlek var väl inte så mycket att hurra för, men i andra fick vi ju stå upp och skrika lite mer! Jag är nöjd, nu har Sverige gått vidare från gruppspelet, och vi får se dem igen på midsommardagen. Perfekt!

Midsommar, ja. Idag har jag påbörjat fönstren på nedervåningen, nästan klar. idiotiskt egentligen, hur många kommer inte att gå ut och in genom glasdörrarna och sätta små fingermärken på fredag. Hur som helst, nu är det gjort och det glänser fint. Lite småtrist väder idag, jag hoppas på bättre framåt. Ska försöka hinna med dammandet och röj i kylskåpet också. Värst vilket liv det är utanför, bäst att kolla om någon har slagit sig. Återkommer. Nu ösregnar det också, hooray.

Ingen hade slagit sig, lilla E skrek för att han blev blöt, ha ha.

Rensat ogräs

Kroppsarbetande kvinna här! Jag gjorde en lång att-göra-till-midsommar lista igår, och underrubrikerna var "måste" och "om jag hinner". Idag har jag startat upp med en av sakerna på om jag hinner, rensa ogräset på framsidan. Det var svettigt, för solen steker och det är ganska kvavt. Skönt att det ser snyggt ut nu iaf.

Igår fick jag se E:s lilla bebbe, som ska heta Axel. Oj, ett riktigt namn i min blogg! ;) Vi stannade en liten stund, ska fira E:s födelsedag nästa vecka, när hon har hämtat sig lite från barnafödandet. Vi åkte till Öland för några timmars strandliv, boysen och jag. Träffade L och lilla L där. Jag gillar att ha lite sällskap på stranden (vuxet alltså). Och jag måste säga att det är en otrolig skillnad på hur jag kan koppla av nu om jag jämför med för ett par år sen. Barnen leker mycket själva, bara jag ser dem i badet så är allt ok!

Ikväll är det match som gäller! Ska se den hos föräldrarna på deras storbild. Syster T med väninna A kommer också, och vi ska äta snacks och heja! Det blir nog bra. Kanske ser vi dokumentären om Beckham först....

Fjärilsmuseum??

Såja, nu kan vi leva här på vår övervåning utan att få astmaanfall av damm och grus! Det är så skönt att ha städat, tyvärr håller det väl inte till midsommar...

Min syster ställde en fråga i sin blogg idag. Den var inte riktad direkt till mig, utan till den kvinnliga läsekretsen tror jag. Hur ska man veta och förstå hur män tänker? Varför har vi inte samma språk alla gånger? Värt att tänka på. Ibland, när man har levt länge ihop med någon, så vet man inte om vissa saker är manliga eller om de hör ihop med just den här mannen..Svårt att säga. Just nu är maken och jag iaf på samma våglängd, för jag är så grymt sugen på något gott, och precis så ringde han på väg hem från golfbanan och undrade om jag ville ha glass!

För övrigt har jag och kidsen gjort världens underligaste utflykt i fm. Lite besvikna över vädret, för molntäcket låg tjockt i morse, tog vi bilen till Öland för att gå på Fjärilsmuseum. R:s idé och lilla E hängde på för han visste att det fanns en studsmatta där, ha ha! Det var tur för dem att det var billigt, för det var då världens minsta museum. En art fjärilar fladdrade runt lite planlöst i ett minimalt rum, that was it. Hmmm.

Grillkvällen igår blev mkt trevlig, som avslutning trasade vi sönder matchen Italien-USA  helt med i vårt tycke fyndiga och lustiga kommentarer.

Släktträff-check

Såja, nu checkar vi av släktträff på Skälby. Fint väder och bra uppslutning. Saknade bara ett par kusiner och något kusinbarn, annars var vi alles.

Maken såg som sitt mission idag att fixa till våra cyklar. Mycket bra initiativ, nya däck som förhoppningsvis ska hålla sig pumpade länge nu! Det rullade fint.

E har redan åkt hem från BB. Hon fyller år på måndag, får se om hon orkar med lite besök då för att slå två flugor.

Nej, men intressantare än så blev det väl inte just nu. Jag har städat nedervåningen, J o F ska komma och grilla om nån timme. Övervåningen ska vi inte prata om, det ligger saker överallt. Får ta tag i det  imorgon. De behöver ju inte gå upp hit, det finns toa nere! ;) Nu ska jag sätta mig hos min man i trädgården med ett glas vin och titta på vår nya vattenspridare. Det är sommarkväll i förorten det! ;)

Sommarlista

I ära av ettårsdagen för bloggen letade jag mig in i mitt eget arkiv. Lite kul att se vad jag kunde hitta på att skriva om förra sommaren. Där kunde man se att jag ihärdigt utsåg dagens låt. Det höll i sig rätt länge, men sen blev det väl aningen för krystat och självdog.

En sak som inte var så bra att läsa var min sommar-måste-lista. Huga, då finns det säkert en sån den här sommaren också. Få se nu...Jag ska;
¤ Åka till Danmark och träffa makens släktingar.
¤ Gå på Bon bon land.
¤ Lasse-konsert
¤ Sommarfest med idrottstema (är själv arrangör)
¤ Midsommarfest
¤ Återträff med tjejerna från högskolan
¤ Träffa egna släktingar på picknick

Jag vill också:

¤ Sitta på uteserveringen där vi satt igen...(tja) och dricka lite kallt vitt.
¤ Bada vid de tre haven
¤ After beach på Strand, och inte åka hem så tidigt den här gången
¤ Grilla, kubba och spela kort hos mor o far.
¤ Tälta med familjen i Böda
¤ Träffa Göteborgsvännerna

Ja, det verkar inte finnas någon tid att förlora. Just ikväll är jag lugn och fin efter första stranddagen på Öland. I morgon kör jag på med släktträff och grillkväll med J o F! Måste få ta en titt på E:s lilla bebbe också! Återkommer om avcheckning/nya punkter på listan! :)


Ett år igår.

Grattis till min blogg som fyllde ett år igår! Jag kom att tänka på det när jag lallade runt här hemma igår och kände efter hur det var att vara ledig. Visst ja, startade inte jag upp min blogg precis efter skolavslutningen förra året? Och så var det, men jag hann inte gå in förrän nu. Konstigt att inte hinna...men när solen väl skiner vill jag vara ute mest hela tiden.

Grill blev det igår, och sen var jag på körkonsert. Min kompis K sjunger i en mycket bra kör, och de hade Movie night, alltså filmtema på låtarna. Jag var jättenöjd, det var verkligen kanonbra! Sen vann ju Sverige sin match efter mycket om och men, och det var också bra! MEN, det bästa kom idag på morgonen:
Min gravida väninna är inte gravid längre! En liten pojke kom till världen i natt! Det är alltid så skönt när allt har gått bra, och E mådde fint. Jag var tvungen att gråta en stund när vi pratade i telefon.

Annars har vi varit på stranden med J o F. Kom hem för en stund sen, måste väl hämta maken snart, han jobbar ju fortfarande, mohahaha!

Personalfest

Sommarlooooov!!!! Nu har jag jobbat sista dagen! Igår var det ännu mer röj och släng och städa. Lunch på stan blev det också, och en liten shoppingrunda. Har lite dåligt med pengar, så det blev bara ett hårband. M följde med mig hem efter jobbet, och vi satt i skuggan på altanen och drack kaffe. Efter dusch övergick vi till en kall öl. Personalfest på kvällen, rätt så trevligt, även om vi har haft ösigare fester. Cyklade hem vid 1-tiden.

Idag klev jag upp alldeles för tidigt. Trodde att jag skulle ha med mig lilla E, men maken var hemma fm. Folk var oerhört chockade över att jag var på jobbet så tidigt efter en fest! Hi hi. Arbetade 4 timmar, sen var det sommarkramar till alla mysiga kollegor och jag kompade ut em för mitt teaterjobb. Nu är det alltså ledigt. Det är lite svårt att förstå, men skönt. För att vi inte ska få abstinens bokade vi in en lunch om två veckor. :)

Nu ska jag strax köra grannen till en fest, och lilla E har fått för sig att han ska köpa en bok som är rätt dyr. jag tycker att det är onödigt, men det är hans pengar. Tjejmiddag senare, jag stannar nog bara en stund, barnen ska med....Maken jobbar kväll.

Ständigt hungrigt barn

Vi fick städa en stor del av dagen. Jag har röjt i hörnor som jag knappt visste fanns. Fattar inte varför jag inte tog tag i sånt när jag flyttade dit i höstas? Men nu har jag ju klarat mig hela läsåret. Skönt att bara slänga och få lite tomt till nya saker. Nu när jag ska ha mycket mindre barn i augusti, tvåor, så är det ju en hel del annat som krävs. Kanske får sätta upp alfabetet på väggen igen...

R har varit stor pojke idag och huserat själv hemma på förmiddagen. Jag och lilla E kom hem till lunch, och maken fick faktiskt vara hemma på em. Det kändes bra i mammahjärtat, jag gillar inte att han är ensam för länge. I morgon ska han vara hos grannen.

Jag hann ta ett dopp på lunchen, vilket renderade en del avundsjuka blickar från kollegor bland varma, dammiga böcker, he he. De hade å andra sidan lunchat på stan. Tror att jag ska göra det i morgon. Lilla E är lite lätt tröttsam just nu, ständigt hungrig, retfull eller uttråkad. Roar sig inte själv långa stunder direkt. Två luncher, ett stort mellanmål och glass, och han är fortfarande "jättehungrig". Nu tjatar han igen, snart tappar jag tålamodet. Bäst att gå ner och sätta lås på kylskåpet.


Sugen på jordgubbar

Jag älskar verkligen såna här lata dagar hemma, när sommaren precis har börjat. Senare är ju stranden helt underbar, men så här i början har jag liksom inte kommit in i strandfarandet. I stället har det blivit solning på altanen, bad vid bryggan och middag ute. L och lilla L var här några timmar. Skönt för bebsen att ligga ute i skuggan med bar rumpa! Vi listade upp midsommarmaten, vem som ska ta med vad. Ska maila ut det till gästerna snarast.

Jag är så sugen på jordgubbar, men nu åkte ju bilen iväg! Kanske ska ringa maken, så får han jaga runt efter bären...

Känner mig lite sunkig efter baden. Inget smink och hår som nog skulle ha tvättats idag. Ibland är det lite skönt att gå runt så här hemma, jag känner mig extra fräsch när jag väl duschar och fixar till mig då! I morgon är det jobb igen, men utan barn. Vi får väl se vad cheferna har hittat på för roliga uppgifter till oss. Alla kommer ändå bara att vilja städa sina klassrum, flytta böcker och göra iordning inför nästa termin. Det är skönt att komma tillbaka till lite ordning efter semestern.

Gör mål nån enda gång!

Sverige, Sverige vad håller ni på med? På fotbollsplanen alltså. Första halvlek har gått mot Trinidad, och det är sömnigt. Jag tror faktiskt att jag somnade en stund på soffan. Hoppas nästa blir bättre, för då är jag plötsligt "vi" med landslaget igen, ha ha.

Idag har jag shoppat på stan, hade en del pengar kvar från mormor och morfars lilla gåva. En söt klänning, vit bh och ny mascara. Så fin jag ska bli på personalfesten på tisdag. Hoppas ingen annan har likadan klänning. Risken finns ju när man handlar i vissa affärer som ingår i butikskedjor och när man jobbar på ett ställe med 100 anställda. Alla är nog inte på partyt, men ändå.

I går var fyra av makens bröder här, plus hans mor. De bröt mot allt som jag har lärt mig om dem under åren och dök upp för tidigt!! De brukar vara minst en halvtimme sena. Jag hade inte fått på mig alla kläder, och dukningen var inte påbörjad! ;) Det blev en otroligt trevlig kväll iaf. God mat och vin på altan i kvällssol och en spontan fotbollsmatch till områdets killars förtjusning. Danskarna mot rubbet.

Nu ska jag gå ner och se om killarna i Tyskland har skärpt till sig. Jag vill se mååål!

Fredag, skolavslutning o sol.

Kan det bli en bättre skolavslutning!? Solen har strålat på barn och tårtor. Jag började inte gråta, utan kunde tacka av sexorna på ett bra sätt. Blommor fick jag också! Lilla E fick panodil och kunde vara där någon timme. Nu verkar han oerhört mycket piggare, men det vänder ju någon gång.

Eftermiddagen har vi ägnat åt att laga mat (maken) och städa (jag). Lite pauser på altanen i solen har det också blivit. Snart kommer mina svågrar och min svärmor hit på middag. Kanske bäst att fixa till sig lite, har ju som sagt städat och solat och svettats...

Tre dagar till på jobbet, sen är jag ledig två månader!!! Det känns helt overkligt. Vad ska jag göra så länge?  Kollega M och jag insåg att vi absolut inte skulle härda ut att bara och endast vara med familjen, utan att en del fika och öldejter måste planeras in! ;)

Nä, dags för tvätt, kamning och ombyte. Jag var ju väldigt fin på förmiddagen, så det ska nog gå att återskapa, he he.

Trolla bort febern

Jag har viskat in i lilla E:s kropp att febern ska vara ute innan kl 8.00 i morgon bitti, annars...
Det är så tråkigt att han är sjuk när det är skolavslutning. Jag har varit hemma med honom idag, men efter en hård dust med makens jobb (rätt märkligt att det ska behöva tjatas och övertygas, det är en rättighet man har ) så får han vara hemma i morgon.

Cyklade upp till skolan en runda och hjälpte till med scenbygget till avslutningen. De hade givetvis klarat sig utan mig, men jag gillar gemenskapen vid såna projekt. Dessutom sitter jag i skolavslutningsgruppen, och ville kolla läget..

I övrigt har dagen innehållit sol, R och hans kompis F i en liten gummibåt, grillad lax, syster T på fika och lilla E:s och min mjukisdjurslek som har pågått i åratal. Vi är alltid samma djur, och den börjar alltid med att vi träffas på nytt. Jag är en gul anka med tofs på huvudet som heter Anka-Panka. Det är på den nivån.

Har målat naglarna rosa och strax ska jag sova. I morgon ska jag ut tidigt och sno lite syrener nånstans.

Strössel eller silverkulor?

Det blev ingen studentuppvaktning idag. Lilla E har fortfarande sin feber kvar. Den är oroväckande hög, jag hoppas verkligen att den går över till på fredag. Sin första skolavslutning vill man ju inte missa! Jag har varit och handlat ingredienser till tårtor idag. På vår skola är det tradition att ha tårtkalas efter själva Blomstertiden som kommer, och det är föräldrarna som bakar. Jag bestämde mig för en klassisk tårta med tre lager; rårörda hallon i ett lager, vaniljkräm i det andra och vispgrädde ovanpå! I brist på färska hallon blir det chokladströssel. Funderade på silverkulor, men tänk om någon gammal mormor biter av en tand....Inte för att man måste vara gammal när man är mormor -eller hur Mu!

Det ser ut som en hemmadag för mig i morgon. Lite dumt så här sista dagen med barnen, men maken har varit med lillen idag, så. Jag ska iaf sätta mig och skriva rent de små breven till sexorna. Nu kom jag på att det nog är bäst att kolla kläderna, om det är någon fläck på examensskjortorna går det ju fortfarande att göra något åt!

Jag tror att jag ska läsa ut min bok i kväll. Den är verkligen konstig, La Cusina heter den. Mycket detaljerad om italiensk matlagning och en eller två sorgliga kärlekshistorier, plus lite roligt om den stora familjen på Sicilien. Stort minus för de kapitel där de blandar mat och sex, det har jag aldrig kunnat med. 9 1/2 v -huga


Tidig träningstur

Oj, vad poetisk jag blev i natt (se förra inlägget). Hur som helst så blev det ju blå himmel idag på vår nationaldag. R och jag var ute på träningsrunda på morgonen, det visade sig att tempot blev perfekt när jag gick riktigt raskt och R joggade. Då kunde vi tom prata. Syrenerna är verkligen helt underbara just nu, det är en av mina två favoritblommor. Den andra är solros förstås!

Jag gjorde rabarberpaj, och J kom hit på fika. Tyvärr gick solen i moln då, så vi satt som två panchosar i solstolar med filtar. Prata och dricka kaffe gick iaf bra!

Har suttit nu efter maten och försökt skriva ihop några rader till var och en av mina sexor som slutar. Det är svårt att vara personlig, men inte överdriven. Skolavslutningar får mig alltid att gråta.

Lilla E har feber och maken har lovat att han kan köra till fotbollen. Alltså verkar det tungt att få till en färd till Karlskrona i morgon em, sjukt barn och ingen bil...Makens lillebror A tar nämligen studenten, så det hade varit roligt att vara där. Vi får se hur det löser sig i morgon.


Melankoli i försommarnatten

Sitter här lite rödvin-och-friskluft-trött. I kväll har vi haft den årliga grillträffen hos min kollega BB. Den kommer så här i juni varje år, och eftersom vi är en stor arbetsplats så är det inte så ofta vi ses över arbetslagsgränserna. Hit är iaf alla bjudna, grejen är att av hundra pers så kommer det ca 10-15 st varje gång. Vi som kommer har alltid supertrevligt, så mig gör det verkligen ingenting att vi är så få. BB:s hus och trädgård ligger i princip så vackert det går, med hav runt om. Vi satt ute tills myggen blev för hemska, och sen flyttade vi in i sjöboden.

Jag blir alltid så melankolisk närjag är ute i försommarnatten. Det är så ljust och vackert, och luktar så gott, och är så snabbt övergående. VI lever så länge i mörkret, och så kort tid i ljuset, och nu är det här. Jag får en känsla av att inte kunna ta tillvara på det ordentligt. Men i kväll har jag varit ute i sommarnatten, jag har grillat och druckit vin i solnedgången. I morgon vill jag hissa flaggan mot en vackert blå himmel och en gul sol, och leva och dö i Norden.

Söndag i Solen

Hallå i solen! Mina önskningar från i fredags gick det väl sådär med. Det enda som riktigt slog in var bikinin, jag hittade en jättesöt brun och rosa. Har på mig den just nu faktiskt, för jag kommer direkt från altansolning! Barnvakt till lilla E fixade sig inte, så han hängde med på grillpartyt och det funkade det också. Solen kom väl inte förrän frampå em, men idag har den strålat.

Grillkvällen som hölls hos min kollega U var verkligen jättelyckad. Vi hade bestämt oss för att vi ville se några respektive, för man hör ju namnen så ofta på jobbet. Fem par blev vi till sist, och det var mycket bra stämning, många skratt. Underbart hus, stort, gult trähus som jag också vill ha...

Idag har jag tillbringat dagen med att varva solning med allmänna göromål i hemmet. Årets första dopp har jag också tagit!! Det var oerhört kallt, säkert bara 14 grader. Kändes bra för blodcirkulationen, he he. Har också passat på att ringa lite till vänner, ibland rinner tiden iväg utan att man hörs.

Nu ska jag ta tag i kakbak. Mina skolbarn kommer hit på fika i morgon, så jag får väl ha något att bjuda dem på! See U

Fredagsmys

Fredag kväll, och jag har haft mys med E. Hon är oerhört gravid, och vill ha sin bebis nu nu nu! Lite nachos med salsa i kvällssolen på altanen var inte fel. Äntligen en dag utan regn. Jag har haft på mig min rosa skjortklänning hela dagen. Fortfarande viss känsla av att om jag hänger ett stetoskop runt halsen så kan jag gå ronden, men det blir bättre.

Sista helgen innan skolavslutningen! En vecka kvar med barnen, och som alltid när man ska lämna ifrån sig en klass känns de som trevligast och mysigast sista veckorna. Jag retar liksom inte upp mig på samma saker nu som andra veckan i november! ;) D och jag satt vid datorn 1,5 timme i dag och letade kort som sexorna är med på från året som gått. Tanken är att bränna en skiva med kort som avslutningspresent till dem. Jag gjorde så med min förra sexa, och det var mycket uppskattat!

Nu ska jag göra ett sista tappert försök att få in bilder på min skolblogg. Trodde att datorn skulle åka ut genom fönstret igår kväll, inget hamnade där jag ville! Nu har jag fått ett och annat tips, och ska lugnt försöka igen. Min önskan inför morgondagen är sol, barnvakt till lilla E och att jag hittar en fin bikini. Det är väl inte för mycket begärt??


RSS 2.0