Tiden flyger fram...

Nu har jag jobbat över en månad. Anders födelsedag var också länge sen, kollade förra inlägget. Jag måste fundera ut om jag ska fortsätta blogga eller inte. 

Den här helgen har vi varit på stugutflykt m Jennie o Fredrik. Underbart höstväder, nästan sommar. Männen och de två minsta barnen var ute med båten och fiskade på fm, medan Jennie och jag tog en lång promenad och jag återupplevde lite gamla barn o ungdomsminnen från Oknö. Rasmus ville gå på egen upptäcktsfärd i skogen för att kolla fågel. 

En kall öl i solen efter promenaden var inte fel! Inte lunch ute heller, och att ungarna leker ute hela tiden känns gott i mammasjälen! Vi fick till ett parti krocket och sen grillade vi framåt kvällen, en sommardag helt enkelt, fast utan bad. Mys inne i stugan med rödvin och planering av sportfest nästa sommar...

Idag har vi köpt ny dammsugare, vilket var absolut nödvändigt för att jag inte skulle bli komplett tokig varje gång jag städar. Den här har en slang som sitter fast, och den välter inte varje gång jag drar i den. Annars har jag rättat lite matteböcker, varit ute i solen, lagat och ätit en riktigt god laxwok med kokosmjölk och röd curry och nu ska jag åka till malkars och träna.

Maken får representera familjen på KFF-matchen, eller jag har ju mamma, pappa, syster och svåger på plats också!
Time för Easy line, vi ses!

RSS 2.0