Regnig tisdag i november - men bra ändå!

Hej!

Jag går direkt på bra saker idag!

# Trevlig skoldag överlag med pigga och glada barn.
# Fick ett kanonbra mattetest som en kollega hade gjort. Sparade därmed några timmars arbete, får göra en gentjänst senare...
# Upplägget på dagen har funkat, mina egna barn känns nöjda och lugna. Vissa dagar går det bara inte ihop sig, familjen är irriterad och man stressar mest. Inte i dag alltså.
# Födelsedagsfika hos morfar.
# Gulligt sms från maken! 

Känns också fint att jag kom ihåg att släppa ner ett grattiskort i brevlådan hos en kompis som fyller år idag! 
Dagens ramsa kommer från Emil, som tränar på stj-ljud just nu:

"Det är lättare att stjäla en stjälk än att stjälpa en stjärna med stjärten!"  De´ni! ;)

Workshop

Idag när jobbet var slut så var jag så fruktansvärt trött, helt slut i huvudet. Vi jobbade som vanligt på förmiddagen, och sen hade vi en liten tillställning på skolan. Barn och IT var temat, och det var studenter, folk från högskolan, lärare från andra skolor och föräldrar som kom. I alla klassrum pågick aktiviteter såsom bloggar, smartboardlektioner, msn, skoltv och mailande. Jag stod som spindeln i nätet i vårt kombinerade infocenter/café! Egentligen inte så betungande att fixa kaffe, fylla på godis och frukt samt prata, prata med folk, men som sagt - helt förbi efter dagen. Man är väl lite spänd och vill att alla ska vara nöjda!

Vi som ordnade det hela är väldigt nöjda iaf! 

Hoppas, hoppas att Emil är frisk i morgon...Han har haft feber tre dagar nu, så det borde bli skola, men man vet aldrig. Nu ska jag gå och kolla vad de små kidsen gör, och meddela att det strax är läggdags!

Dagispappor...

Hej!
Lördag kväll 22.30. Tre pojkar 9-12 år i soffan, jag vid datorn, make på krogen. Dagispapporna på dvd. Det är sådär, men barnen trivs, och säkert maken också! ;)

Igår kväll tog vi oss ut en sväng, jag och systern. Lite pub med mat och en öl, och Shanti Rooney på Bistro bar! Ha ha! Inte på riktigt, men det är ju Halloween. Hemma t filmen Crash, som är väldigt bra, och till glass som var väldigt god! Thomas kom också hit för översovning. Oftast när han sover över så har han jobbat sent och ska börja tidigt, så han var borta när vi vaknade.

Bra saker idag:
# Ny vinterjacka och mössa!

# Mycket läsning i del två i den lilla serien; Eremitkräftorna.

# Städade båda barnens rum, det är skönt att kunna se golvet....

Annars har jag varit lite gråtig under em och kvällen, haft lite ont i magen och så. Lite bättre nu. Strax är väl filmen slut också, så alla kan gå upp och lägga sig! Godnatt!

RSS 2.0