Dan före dopparedan!

Det doftar så gott här hemma, nykokt julskinka, julte och ren tvätt! Alla julklapparna är inslagna och barnen ligger i sina sängar och försöker febrilt sova för att det ska bli julafton! Maken och jag ska nu sitta ner och ta det lite lugnt, med Groundhog day!

God Jul!!

Folk folk i farten!

Idag har jag varit trött och med en sån där konstig klump i magen som man kan få när man har varit på stor fest eller ute. Man vet att man inte har skämt ut sig på något sätt och inte sagt något elakt till någon, men ändå känns det som om man ska ha dåligt samvete för något. Jag vet att det bara blir så ibland när man har partajat, men det ska bli skönt i morgon när det är som vanligt.

Jag var på stan förut idag, och vilken folkmängd! Lyckades köpa några julklappar som jag hade tänkt ut i förväg, det fanns ingen möjlighet att gå runt och titta och fundera. Sen har det varit väldigt lugnt här hemma. Jag har slagit in lite klappar och nu kollar jag på slutet av Pirates of the C.

December med extra allt!

Hallå där! Det var riktigt länge sen jag skrev här. Vet inte riktigt varför, jag tror att om man halkar ur vanan att skriva så är det svårt att  komma igång. Mamma trodde att det var fel på bloggen, för jag brukar ju annars skriva rätt så regelbundet.

Här är det december med allt vad det innebär! Jag har min vanliga julplaneringsbok, där skriver jag en sida med alla saker som ska göras och evenemang som ska bevistas, en sida med julklappar och vilka som ska få vad, och en sida med alla som jag ska skicka julkort till! Sen sätter jag en liten stjärna när det är gjort! Idag ska jag t ex skriva julkorten och sätta på frimärken.

Nu kom maken in svettig genom dörren. Han och en kompis har börjat träna löpning inför Stockholm Marathon!! Jag hoppas och tror att det ska gå bra, och då ska vi åka upp till Stockholm båda familjerna, plus mamma o pappa, och heja. Men det ligger lååångt fram i tiden, känns det som nu iaf. Mörkret ligger ju kompakt utanför fönstret i dessa dagar.

Nehe, nu ska jag börja steka lite köttfärs till middagen. Skönt ändå att skriva lite igen!

RSS 2.0